Koppeling Ondertekenen.nl – AllSolutions

AllSolutions is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van geïntegreerde online business software en heeft de ambitie voor iedereen bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk te maken op ieder device. AllSolutions levert een ERP systeem dat zich hoofdzakelijk richt op vier verschillende branches: verenigingen, zakelijke dienstverlening & project organisaties, service organisaties en de publieke sector.
eyemove

Wat doet de koppeling met AllSolutions?

Het ERP systeem van AllSolutions zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen binnen een bedrijf in staat zijn goed met elkaar samen te werken door bedrijfsprocessen aan elkaar te verbinden als gevolg van kennisdeling. Standaard functionaliteiten zijn: Business Intelligence, Document Management en Online samenwerken. Binnen het systeem is het mogelijk modules zelf te configureren en medewerkers te autoriseren. 

Het DMS systeem zorgt ervoor dat betrouwbare en relevante informatie doorlopend beschikbaar is voor iedere afdeling. Binnen deze functionaliteit komt Ondertekenen.nl om de hoek kijken, die zorg draagt voor het rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten.

  •  Snel en rechtsgeldig
  • Aanzienlijke kostenbesparing
  • Naadloze integratie tussen Ondertekenen.nl en AllSolutions
  • Snelle doorlooptijd

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de koppeling tussen Ondertekenen.nl en AllSolutions?
Neem dan contact ons op, wij vertellen u graag meer.