Al meer dan 10 jaar hét platform voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren

It starts with evidence

Meer dan 800 organisaties wereldwijd maken al gebruik van onze oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. Lees hier een aantal van de succesverhalen.

Het Evidos bewijskracht platform voldoet aan de hoogste beveiligingseisen zoals SOC en ISO 27001. Onze digitale handtekeningen en digitaal identificeren voldoen aan de Europese eIDAS regelgeving.

Bij meer dan 40 softwaresystemen zijn onze oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren al volledig geïntegreerd.

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. Met onze oplossingen kunt u snel, veilig en rechtsgeldig zakendoen op Internet, waardoor u uw producten en diensten sneller en efficiënter kunt leveren. Evidos is al meer dan 10 jaar nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor identiteitsverificatie en digitaal ondertekenen. Vanuit een bedrijfskundige visie en sterke technisch inhoudelijke kennis bieden wij oplossingen aan diverse bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches. Naast kwaliteit staat resultaatgericht werken voorop.

Kick Willemse

Directeur van Evidos en Ondertekenen.nl

‘Een digitale transactie moet
dezelfde juridische waarde hebben
als op papier’

 

Onze missie

Het is onze missie om voor digitale transacties dezelfde bewijskracht te bieden als in de fysieke wereld. Juist op het Internet is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet, een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier. Door onze betrouwbare en veilige identiteitsverificatie bij digitaal ondertekenen bieden wij bedrijven de bewijskracht die zij nodig hebben om succesvol zaken te doen in het digitale tijdperk.

Evidos: Haarlems finest

Evidos is een Haarlems bedrijf dat in 2008 opgericht door Kick Willemse, vanuit een grote passie voor het thema digitale identiteit. Hij begon met het geven van advies aan diverse organisaties over het gebruik van een elektronische handtekening en het digitaal herkennen van je doelgroep op Internet. Al snel breidden zijn werkzaamheden zich uit tot het ontwikkelen en implementeren van diverse oplossingen op het gebied van digitale identiteit en digitaal ondertekenen. Internationaal is hij betrokken bij de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Eind 2010 maakte Zivko Lazarov de overstap naar Evidos en werd de dienst ondertekenen.nl gelanceerd. Inmiddels is Evidos businesspartner van een groot aantal organisatie rondom zeker zakendoen op Internet, waaronder ABN Amro, De Kamer van Koophandel, BNP Paribas en Makelaarsland. Ook het MKB maakt succesvol gebruik van onze oplossingen binnen de digitale dienstverlening.

Recente artikelen

Opleveringsbevestigingen digitaal ondertekend bij Camelot

Om bepaalde processen efficiënter in te richten heeft Camelot de keuze gemaakt een samenwerking aan te gaan met Ondertekenen.nl. Hierdoor worden opleveringsbevestigingen nu van een digitale handtekening voorzien.

Klanten KVK ondertekenen online mutaties digitaal

Om het gemak voor de klanten te vergroten, heeft de Kamer van Koophandel (KVK) het ondertekenen van mutaties gedigitaliseerd zodat deze online ingediend kunnen worden.

Evidos ontvangt SOC 2-verklaring

Evidos, specialist in digitaal ondertekenen en identificeren, heeft een SOC 2-verklaring gekregen voor zijn digitale dienstverlening. Deze verklaring biedt klanten de garantie dat de dienst Ondertekenen.nl en de productontwikkeling van Evidos aan de hoogste eisen voldoen.

Digitalisering binnen de kredietverstrekking

Bij veel grote bedrijven is de klant centraal komen te staan en ligt de focus op het realiseren van een ‘seamless workflow’. Binnen de kredietverstrekking is dit een thema waar veel organisaties mee bezig zijn. Evidos-oprichter Kick Willemse geeft een Webinar die betrekking heeft op dit onderwerp.

Inloggen en mijn.omgevingen: 5 zaken om rekening mee te houden

Wat zijn belangrijke aandachtspunten rondom mijn-omgevingen en wat zijn de verschillen tussen inloggen, onboarden en digitaal ondertekenen?

Evidos officieel gecertificeerd als iDIN-dienstverlener

Evidos mag zich voortaan Digital Identity Service Provider (DISP) voor iDIN noemen. De Betaalvereniging Nederland heeft de specialist in digitaal ondertekenen en identificeren officieel gecertificeerd om bedrijven te helpen iDIN in te zetten op hun eigen website.

Evidos spreekt samen met New10 op Emerce Finance

In deze presentatie zie je hoe New10 de oplossing van Evidos inzet in haar on-boarding proces, hoe dit proces goed te begeleiden en waar de uitdagingen nog liggen.

“Het is tijd om de volgende reis te maken”

Evidos slaat de vleugels uit, onder andere met een breder portfolio en plannen voor internationale expansie. Wat zijn de ambities van dit innovatieve bedrijf uit Haarlem?

De AVG en Evidos: welke veranderingen kunt u verwachten?

Middels deze blog willen wij u graag op de hoogte brengen van de belangrijkste wijzigingen die de AVG met zich meebrengt en op welke wijze Evidos hier invulling aan heeft gegeven.

7 vragen over smart contracts

Smart contracts worden snel populair. Niet een papieren overeenkomst regelt de samenwerking tussen partijen, maar een computertaal.

Vacatures

Interesse in een baan bij Evidos?

Kijk op onze vacaturepagina voor alle mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het digitaal ondertekenen of digitaal identificeren in uw organisatie?
Neem dan contact ons op, wij vertellen u graag meer.