Al meer dan 10 jaar hét platform voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren

It starts with evidence

wereldwijd

Meer dan 1000 organisaties wereldwijd maken al gebruik van onze oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. Lees hier een aantal van de succesverhalen.

beveiligingseisen

Het Evidos platform voldoet aan de hoogste beveiligingseisen. Denk hierbij aan certificeringen zoals SOC en ISO 27001. De digitale handtekeningen en het digitaal identificeren van Evidos voldoen aan de Europese eIDAS regelgeving.

40 softwaresystemen

Bij meer dan 40 softwaresystemen zijn onze oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren al volledig geïntegreerd.

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitaal identificeren. Met onze oplossingen kunt u snel, veilig en rechtsgeldig zakendoen op Internet, waardoor u uw producten en diensten sneller en efficiënter kunt leveren. Evidos is al meer dan 10 jaar nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor identiteitsverificatie en digitaal ondertekenen. Vanuit een bedrijfskundige visie en sterke technisch inhoudelijke kennis bieden wij oplossingen aan diverse bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches. Naast kwaliteit staat resultaatgericht werken voorop.

abn amro
kvk
bnp paribas
makelaarsland
famed

Kick Willemse

Directeur van Evidos en Ondertekenen.nl

kick willemse

‘Een digitale transactie moet
dezelfde juridische waarde hebben
als op papier’

 

Onze missie

Het is onze missie om voor digitale transacties dezelfde bewijskracht te bieden als in de fysieke wereld. Juist op het Internet is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet, een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier. Door onze betrouwbare en veilige identiteitsverificatie bij digitaal ondertekenen bieden wij bedrijven de bewijskracht die zij nodig hebben om succesvol zaken te doen in het digitale tijdperk.

Evidos: Haarlems finest

Evidos is een Haarlems bedrijf dat in 2008 opgericht door Kick Willemse, vanuit een grote passie voor het thema digitale identiteit. Hij begon met het geven van advies aan diverse organisaties over het gebruik van een elektronische handtekening en het digitaal herkennen van je doelgroep op Internet. Al snel breidden zijn werkzaamheden zich uit tot het ontwikkelen en implementeren van diverse oplossingen op het gebied van digitale identiteit en digitaal ondertekenen. Internationaal is hij betrokken bij de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Eind 2010 maakte Zivko Lazarov de overstap naar Evidos en werd de dienst ondertekenen.nl gelanceerd. Inmiddels is Evidos businesspartner van een groot aantal organisatie rondom zeker zakendoen op Internet, waaronder De Kamer van Koophandel, ABN AMRO, BNP Paribas en Makelaarsland. Ook het MKB maakt succesvol gebruik van onze oplossingen binnen de digitale dienstverlening.

haarlems finest

Recente artikelen

VolkerWessels kiest voor ondertekenplatform Evidos

VolkerWessels heeft recentelijk voor het digitale ondertekenplatform van Evidos gekozen, dat tot een integratie met Sharepoint heeft geleid. Hierdoor is het mogelijk om binnen dit DMS documenten van een digitale handtekening te voorzien.

Evidos lanceert: Training Tuesday

Evidos organiseert vanaf 10 september 2019 elke tweede dinsdag van de maand Training Tuesday, voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers. Een handige manier om alle ins en outs over het gebruik van het portaal van Ondertekenen.nl te krijgen.

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk gebruikt digitale handtekening binnen de griffie

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk gebruikt de digitale handtekening van Evidos om raadsbesluiten te bekrachtigen. Dat wat voor de griffier grote voordelen met zich meebrengt.

5 eenvoudige stappen naar het paperless office

Het paperless office is een tendens waar steeds meer bedrijven zich op richten. Hier zijn 5 maatregelen om jouw kantoor papierloos te maken.

Digitaal ondertekenen van stagecontracten bij het Hout- en Meubileringscollege

Het Hout- en Meubileringscollege maakt gebruik van B3net stagesoftware als totaaloplossing voor stageplanning, waar het digitaal ondertekenen van Evidos onderdeel van is.

Aftermovie ‘Weg met kopietje paspoort’

Op donderdag 23 mei 2019 vond het drukbezochte evenement ‘Je digitale ID als wettelijk identiteitsdocument, weg met je kopietje paspoort!’ in het vernieuwde kantoor van Evidos plaats. Bekijk nu de aftermovie voor een impressie van deze dag.

Is het einde van ‘kopietje paspoort’ nabij?

De dagen van het bekende ‘kopietje paspoort’ zijn geteld. De aanwijzingen daarvoor kwamen voorbij tijdens het evenement van Evidos: ‘Je digitale id als wettelijk identiteitsdocument, weg met kopietje paspoort!’

Evidos als bezoeker aanwezig op Digital Enterprise Show in Madrid

Evidos is als bezoeker aanwezig op Digital Enterprise Show 2019 in Madrid. Het bezoek ligt in lijn met de onlangs gelanceerde Firmar.es, de Spaanse digitale ondertekendienst van Evidos.

Evidos aanwezig op Connected Insurance 2019

Evidos is als sponsor aanwezig op Connected Insurance 2019, waar Evidos-oprichter Kick Willemse een sessie zal geven over de ontwikkelingen van het digitaal ondertekenen en identificeren binnen de verzekeringswereld.

Combi Motors laat verzekeringscontracten direct online ondertekenen

Combi Motors maakt gebruik van de ondertekenfunctionaliteit van Evidos om verzekeringscontracten van een digitale handtekening te voorzien. Klanten identificeren zichzelf met behulp van iDIN, door in te loggen met de vertrouwde inlogmiddelen van hun bank.

Vacatures

Interesse in een baan bij Evidos?

Kijk op onze vacaturepagina voor alle mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het digitaal ondertekenen of digitaal identificeren in uw organisatie?
Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.