Al meer dan 10 jaar hét platform voor digitaal ondertekenen en identificatie

It starts with evidence

Meer dan 800 organisaties wereldwijd maken al gebruik van onze oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitale identificatie.

Het Evidos bewijskracht platform voldoet aan de hoogste beveiligingseisen zoals SOC en ISO 27001. Onze digitale handtekeningen en digitale identificatie voldoen aan de Europese eIDAS regelgeving.

Bij meer dan 40 softwaresystemen zijn onze oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitale identificatie al volledig geïntegreerd.  

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen en digitale identificatie. Met onze oplossingen kunt u snel, veilig en rechtsgeldig zakendoen op Internet, waardoor u uw producten en diensten sneller en efficiënter kunt leveren. Evidos is al meer dan 10 jaar nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor identiteitsverificatie en digitaal ondertekenen. Vanuit een bedrijfskundige visie en sterke technisch inhoudelijke kennis bieden wij oplossingen aan diverse bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches. Naast kwaliteit staat resultaatgericht werken voorop.

Kick Willemse

Directeur van Evidos en Ondertekenen.nl

‘Een digitale transactie moet
dezelfde juridische waarde hebben
als op papier’

 

Onze missie

Het is onze missie om voor digitale transacties dezelfde bewijskracht te bieden als in de fysieke wereld. Juist op het Internet is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet, een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier. Door onze betrouwbare en veilige identiteitsverificatie bij digitaal ondertekenen bieden wij bedrijven de bewijskracht die zij nodig hebben om succesvol zaken te doen in het digitale tijdperk.

Evidos: Haarlems finest

Evidos is een Haarlems bedrijf dat in is 2008 opgericht door Kick Willemse, vanuit een grote passie voor het thema digitale identiteit. Hij begon met het geven van advies aan diverse organisaties over het gebruik van een elektronische handtekening en het digitaal herkennen van je doelgroep op Internet. Al snel breidden zijn werkzaamheden zich uit tot het ontwikkelen en implementeren van diverse oplossingen op het gebied van digitale identiteit en digitaal ondertekenen. Internationaal is hij betrokken bij de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Eind 2010 maakte Zivko Lazarov de overstap naar Evidos en werd de dienst ondertekenen.nl gelanceerd. Inmiddels is Evidos businesspartner van een groot aantal organisatie rondom zeker zakendoen op Internet, waaronder ABN Amro, De Kamer van Koophandel, BNP Paribas en Makelaarsland. Ook het MKB maakt succesvol gebruik van onze oplossingen binnen de digitale dienstverlening.

Recente artikelen

De AVG en Evidos: welke veranderingen kunt u verwachten?

Middels deze blog willen wij u graag op de hoogte brengen van de belangrijkste wijzigingen die de AVG met zich meebrengt en op welke wijze Evidos hier invulling aan heeft gegeven.

7 vragen over smart contracts

Smart contracts worden snel populair. Niet een papieren overeenkomst regelt de samenwerking tussen partijen, maar een computertaal.

Idensys, iDIN, eHerkenning of toch DigiD?

Van de belastingaangifte tot de aanschaf van luxegoederen en het ondertekenen van belangrijke documenten: steeds meer zaken worden digitaal geregeld.

Digitale identiteiten: dit moet je weten

Digitale identiteiten worden steeds belangrijker. We gebruiken onze digitale identiteit om bankzaken te regelen, contracten te ondertekenen of gewoon te shoppen op internet.

Vastgoed TV: De digitale klantreis

In deze aflevering wordt besproken hoe een volledig digitale kooptransactie van een woning gerealiseerd kan worden d.m.v. de digitale handtekening.

Ondertekenen.nl met iDIN

Documenten digitaal ondertekenen of personen online identificeren met iDIN. Hoe werkt het eigenlijk? Bekijk de video en ontdek hoe.

Digitaal ondertekenen in Bulk!

Vanaf nu is het mogelijk om een document in één keer naar zo veel personen als u maar wilt digitaal ter ondertekening te sturen. Ontdek hoe.

Ermelo eerste gemeente die contracten digitaal laat ondertekenen. “Grote efficiencyslag en direct besparen”

Deze week is de afdeling Grondzaken van de gemeente Ermelo gestart met digitaal ondertekenen. Gemeente Ermelo heeft hiermee de primeur.

TAF verzekeringen zet Evidos ondertekendienst in voor digitaal ondertekenen gezondheidsverklaringen AOV

Nu kan ook de gezondheidsverklaring volledig online door de verzekerde worden ingevuld en ondertekend via ondertekenen.nl, de ondertekendienst van Evidos.

Lean Six Sigma, daar past een digitale handtekening goed bij!

Begin 2015 starten we een pilot eID bij enkele grote omnichannel winkels in 2 gemeenten en bij enkele webwinkels.

Vacatures

Wilt u meer weten over de voordelen van het Evidos platform? Neem dan contact ons op, wij vertellen u graag meer.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het digitaal ondertekenen of digitale identiteitsverificatie in uw organisatie?
Neem dan contact ons op, wij vertellen u graag meer.