Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie

Online handtekening maken met de producten van Evidos

Online is het keyword van onze werkzaamheden. Tegenwoordig worden er steeds meer zaken online afgehandeld en Evidos draagt daar graag haar steentje aan bij. Wij maken het voor organisaties als u mogelijk om gemakkelijk en snel een online handtekening te maken. Dit zal uw werk niet alleen effectiever en efficiënter maken, het zal u uiteindelijk ook geld besparen. Bent u nog niet overgestapt op digitaal ondertekenen? Dan bieden wij van Evidos u graag onze SimpleSign producten aan.

Wat doen wij?

Evidos helpt u om eindelijk van die papierenrompslomp af te komen. Met onze oplossingen voor het maken van een online handtekening kunt u kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren. Via onze SimpleSign producten maken wij het mogelijk om uw documenten op een veilige manier te ondertekenen en versturen. Wij zijn zowel nationaal als internationaal betrokken bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale identiteit en elektronische handtekeningen en houden u hiervan graag op de hoogte. Evidos beschikt over de juiste kennis en kunde en adviseert u graag over de mogelijkheden die er zijn.

SimpleSign producten van Evidos

Wij leveren verschillende oplossingen om een online handtekening te kunnen maken. Wat uw wensen ook zijn, voor iedereen is er een passend product. Bent u veel onderweg, dan is de SimpleSign Pad bijvoorbeeld erg geschikt. Wanneer u veel met uw mobiel of tablet werkt is de SimpleSign Mobile precies wat u zoekt. Kijk zelf eens tussen onze mogelijkheden en zie wat wij u te bieden hebben.

Evidos is al meer dan 10 jaar nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken om digitaal een handtekening te maken. Op het internet is het belangrijk om te weten wie u zaken doet en een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier. Dankzij onze SimpleSign oplossingen kunnen uw relaties en klanten op een veilige manier documenten digitaal ondertekenen.

Online handtekening aanvragen

Dus wilt u graag uw online dienstverlening verbeteren? Kies er dan voor om uw handtekening online te maken, zodat u al uw documenten en formulieren eenvoudig digitaal kunt ondertekenen. Neem gerust eens contact met ons op voor met maken van een afspraak of het ontvangen van meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Ontvang meer informatie over deze oplossing!

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen.
Verlies geen tijd met het wachten op papieren handtekeningen.

Afspraak

Evidos Nieuws