Klanten van Evidos plukken ook in 2016 de vruchten van digitaal ondertekenen.nl

Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie

Het afgelopen jaar hebben onze klanten weer veel documenten digitaal ondertekend. Of het nu gaat om arbeidscontracten, huurovereenkomsten, kinderopvangcontracten, offertes of andere documenten, al onze klanten ervaren dagelijks de voordelen van een efficiënter werkproces, hogere conversie en kosten besparingen.  Daarnaast dragen ze met de papierbesparingen ook nog bij aan een beter milieu en duurzaamheid.

Wij zijn trots op het leveren van een duurzaam product en daar hoort ook een duurzaam cadeau bij voor onze relaties.  Met het oog op het nieuwe jaar met minder papier en meer groen, hebben wij vier appelbomen geadopteerd, zodat wij daar samen in 2016 de vruchten van kunnen plukken.

Zodra het plukseizoen zich in het najaar aandient, ontvangen onze klanten een uitnodiging om samen de appels te plukken op landgoed Olmenhorst.

Nog geen klant van Evidos en ook de vruchten plukken van digitaal ondertekenen? Kijk ook eens op www.ondertekenen.nl om het eenvoudig uit te proberen of neem contact met ons op via 023-7370046

Olmenhorst_boomgaartOlmenhorst

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen.
Verlies geen tijd met het wachten op papieren handtekeningen.

Afspraak

Evidos Nieuws