Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie

Klanten

Wij zijn er trots op dat wij al veel klanten hebben kunnen helpen om hun digitale dienstverlening te verbeteren met onze digitale handtekening en inloggen. Bijgaand een aantal voorbeelden hoe wij deze klanten hebben kunnen helpen.

 

Flexkids

‘Onze klanten zijn altijd op zoek naar innovatie. Digitaal ondertekenen is een mooi voorbeeld van innovatie en zal een grote acceptatie kennen.’

Please Payroll

‘Fouten zijn verleden tijd sinds de introductie van digitaal ondertekenen’.

Makelaarsland

‘Samen met de software van ondertekenen.nl hebben we nu een veilige, snelle en moderne manier van ondertekenen gerealiseerd.’

Reco Autoschade Groep

In plaats van papier te printen worden de Akten van Cessie en de Inname/Uitgifte formulieren digitaal in PDF geprint. Vrijwel gelijktijdig kan de klant met een digitale pen op het ondertekenpad aan de balie een handtekening plaatsen. De ondertekensoftware zorgt ervoor dat elk gewenste informatie uit het document gebruikt kan worden voor vervolgacties. Bijvoorbeeld om een unieke bestandsnaam te maken met het kenteken en de naam van de klant.

Sanoma

Sanoma gebruikt de software van Ondertekenen.nl om de arbeidscontracten van de eigen medewerkers digitaal te laten ondertekenen.

“Mutatie’s doorgeven kan nu eenvoudig online”

Ontvang meer informatie over deze oplossing!

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen.
Verlies geen tijd met het wachten op papieren handtekeningen.

Afspraak