U ziet digitale mogelijkheden, wij leveren zekerheden

It starts with evidence

Hét platform voor digitaal ondertekenen en identiteitsverificatie

Digitaal ondertekenen:
eenvoudig, efficiënt en
rechtgeldig

Het digitaal ondertekenen van documenten door uw klanten zorgt voor efficiëntere processen, concurrentievoordeel en kansen voor nieuwe digitale businessmodellen. Het bewijskrachtplatform van Evidos voldoet aan de juiste rechtsgeldigheid en stelt u in staat om eenvoudig uit te breiden en ondertekenresultaten te volgen – Eén platform, één partner, geen gedoe.

Lokale onderteken- en identificatiemethodes

Met Evidos is het eenvoudig om de lokale ondertekenmethodes en digitale identiteiten te accepteren die uw klanten verwachten. Met o.a. ondertekenen.nl en Firmare.it bieden wij toegang tot lokale markten conform Europese regelgeving.

Digitale identiteitsverificatie van nieuwe klanten

U kunt met Evidos direct online uw nieuwe medewerkers of klanten verifiëren op basis van lokaal beschikbare digitale identiteiten. U herkent nieuwe klanten snel en eenvoudig en kunt direct uw diensten aanbieden. En u voldoet aan alle vereisten vanuit Financiële toezichthouders en de overheid. Het resultaat: een hogere conversie, kostenbesparing en 100% compliancy.

Direct inzicht in transacties en bewijskracht

Via ons realtime dashboard heeft u direct inzicht in openstaande transacties en getekende documenten. Hierdoor heeft u nog meer controle over het proces, raken transacties niet kwijt en ontvangen uw klanten automatische herinneringen.

> Meer over realtime transactie inzicht

Compliance en rechtsgeldig

Het Evidos bewijskracht platform voldoet aan de hoogste beveiligingseisen zoals SOC en ISO 27001. Onze identiteitsverificatie en digitale handtekeningen voldoen aan de Europese eIDAS regelgeving. Zo kunt u uw transacties vol vertrouwen koppelen aan ons platform.

> Meer over rechtsgeldigheid en compliance

Omnichannel ondertekenen en identiteitsverificatie van klanten

Klanten willen een uniforme ervaring op uw website, mobiel en aan de balie. Het Evidos bewijskracht platform is omnichannel en werkt snel en eenvoudig. Een soepele ervaring bij iedere transactie.

> Meer over omnichannel ondertekenen en klantverificatie

Branchespecifieke oplossingen

Wij hebben al diverse klanten geholpen om hun digitale dienstverlening te optimaliseren met onze digitale onderteken- en identificatiemethodes. O.a. ABN AMRO, de Kamer van Koophandel, Makelaarsland en BNP Paribas maken gebruik van de digitale oplossingen van Evidos.

> Bekijk hier een aantal van onze cases

Bram Verheijen –

BNP Paribas Pensonal Finance

Succesverhalen

“Voor ons betekent de overgang naar Evidos dat we digitaal invulling geven aan het binnen de financiële sector bekende principe van ‘know your customer’.”

Recente artikelen

De AVG en Evidos: welke veranderingen kunt u verwachten?

Middels deze blog willen wij u graag op de hoogte brengen van de belangrijkste wijzigingen die de AVG met zich meebrengt en op welke wijze Evidos hier invulling aan heeft gegeven.

7 vragen over smart contracts

Smart contracts worden snel populair. Niet een papieren overeenkomst regelt de samenwerking tussen partijen, maar een computertaal.

Idensys, iDIN, eHerkenning of toch DigiD?

Van de belastingaangifte tot de aanschaf van luxegoederen en het ondertekenen van belangrijke documenten: steeds meer zaken worden digitaal geregeld.

Digitale identiteiten: dit moet je weten

Digitale identiteiten worden steeds belangrijker. We gebruiken onze digitale identiteit om bankzaken te regelen, contracten te ondertekenen of gewoon te shoppen op internet.

Vastgoed TV: De digitale klantreis

In deze aflevering wordt besproken hoe een volledig digitale kooptransactie van een woning gerealiseerd kan worden d.m.v. de digitale handtekening.

Ondertekenen.nl met iDIN

Documenten digitaal ondertekenen of personen online identificeren met iDIN. Hoe werkt het eigenlijk? Bekijk de video en ontdek hoe.

Digitaal ondertekenen in Bulk!

Vanaf nu is het mogelijk om een document in één keer naar zo veel personen als u maar wilt digitaal ter ondertekening te sturen. Ontdek hoe.

Ermelo eerste gemeente die contracten digitaal laat ondertekenen. “Grote efficiencyslag en direct besparen”

Deze week is de afdeling Grondzaken van de gemeente Ermelo gestart met digitaal ondertekenen. Gemeente Ermelo heeft hiermee de primeur.

TAF verzekeringen zet Evidos ondertekendienst in voor digitaal ondertekenen gezondheidsverklaringen AOV

Nu kan ook de gezondheidsverklaring volledig online door de verzekerde worden ingevuld en ondertekend via ondertekenen.nl, de ondertekendienst van Evidos.

Lean Six Sigma, daar past een digitale handtekening goed bij!

Begin 2015 starten we een pilot eID bij enkele grote omnichannel winkels in 2 gemeenten en bij enkele webwinkels.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het digitaal ondertekenen of digitale identificatie in uw organisatie?
Neem dan contact ons op, wij vertellen u graag meer.