U ziet digitale mogelijkheden, wij leveren zekerheden

It starts with evidence

Hét platform voor digitaal ondertekenen en identiteitsverificatie
kvk
abn
bnp
makelaarsland
famed

Digitaal ondertekenen:
eenvoudig, efficiënt en
rechtgeldig

Het digitaal ondertekenen van documenten door uw klanten zorgt voor efficiëntere processen, concurrentievoordeel en kansen voor nieuwe digitale businessmodellen. Het bewijskrachtplatform van Evidos voldoet aan de juiste rechtsgeldigheid en stelt u in staat om eenvoudig uit te breiden en ondertekenresultaten te volgen – Eén platform, één partner, geen gedoe.

Lokale onderteken- en identificatiemethodes

Met Evidos is het eenvoudig om de lokale ondertekenmethodes en digitale identiteiten te accepteren die uw klanten verwachten. Met o.a. ondertekenen.nl en Firmare.it bieden wij toegang tot lokale markten conform Europese regelgeving.

Digitale identiteitsverificatie van nieuwe klanten

U kunt met Evidos direct online uw nieuwe medewerkers of klanten verifiëren op basis van lokaal beschikbare digitale identiteiten. U herkent nieuwe klanten snel en eenvoudig en kunt direct uw diensten aanbieden. En u voldoet aan alle vereisten vanuit Financiële toezichthouders en de overheid. Het resultaat: een hogere conversie, kostenbesparing en 100% compliancy.

Direct inzicht in transacties en bewijskracht

Via ons realtime dashboard heeft u direct inzicht in openstaande transacties en getekende documenten. Hierdoor heeft u nog meer controle over het proces, raken transacties niet kwijt en ontvangen uw klanten automatische herinneringen.

> Meer over realtime transactie inzicht

Compliance en rechtsgeldig

Het Evidos bewijskracht platform voldoet aan de hoogste beveiligingseisen zoals SOC en ISO 27001. Onze identiteitsverificatie en digitale handtekeningen voldoen aan de Europese eIDAS regelgeving. Zo kunt u uw transacties vol vertrouwen koppelen aan ons platform.

> Meer over rechtsgeldigheid en compliance

Omnichannel ondertekenen en identiteitsverificatie van klanten

Klanten willen een uniforme ervaring op uw website, mobiel en aan de balie. Het Evidos bewijskracht platform is omnichannel en werkt snel en eenvoudig. Een soepele ervaring bij iedere transactie.

> Meer over omnichannel ondertekenen en klantverificatie

Branchespecifieke oplossingen

Wij hebben al diverse klanten geholpen om hun digitale dienstverlening te optimaliseren met onze digitale onderteken- en identificatiemethodes. O.a. ABN AMRO, de Kamer van Koophandel, Makelaarsland en BNP Paribas maken gebruik van de digitale oplossingen van Evidos.

> Bekijk hier een aantal van onze cases

Bram Verheijen –

BNP Paribas Pensonal Finance

Succesverhalen

“Voor ons betekent de overgang naar Evidos dat we digitaal invulling geven aan het binnen de financiële sector bekende principe van ‘know your customer’.”

Recente artikelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Evidos?
Neem dan contact ons op, wij vertellen u graag meer.