Evidos realiseert elektronische handtekening pensioenfonds

Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie

Het gebruik van de elektronische handtekening neemt een steeds grotere vlucht. Het is nog altijd raar dat je in deze tijd van apps, social media en e-commerce nog vaak een document moet printen, ondertekenen, scannen en terugsturen. Dat kan makkelijker!

Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om ook deze laatste stap in hun klantproces verder te digitaliseren. Evidos realiseerde al voor diverse klanten een elektronische handtekening en we zijn er trots op dat we sinds vorige week ook een groot Nederlands pensioenfonds aan onze klantenportfolio kunnen toevoegen.

In het portaal van het pensioenfonds zullen klanten mutatieformulieren en andere transacties digitaal ondertekenen conform wettelijke vereisten. Het pensioenfonds verwacht hier op de korte termijn al direct de kostenvoordelen van te ervaren, terwijl het klantproces verder verbeterd kan worden.

Ook kosten besparen en tevens een betere klantervaring aanbieden? Neem vrijblijvend contact op voor een nadere toelichting of afspraak via 023-7370046.

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen.
Verlies geen tijd met het wachten op papieren handtekeningen.

Afspraak

Evidos Nieuws