Begin nu!

Evidos levert verschillende oplossingen voor inloggen en digitale handtekening. De juiste keuze hangt af van uw dienstverlening, proces en wensen. Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden door te spreken en de oplossingen te demonstreren zodat u snel van start kunt!

Ja, ik maak graag een afspraak!

Vertel ons uw situatie en wij komen graag langs om een passende oplossing te demonstreren.


Bedankt! We nemen snel contact met u op.

Help anderen ook om duurzaam te ondernemen en papier te besparen!

Deel onze oplossingen binnen uw sociale netwerk:

Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie!

Evidos sluit Agentschap NL succesvol aan op eHerkenning

28-03-2011

Afgelopen jaar heeft Evidos de overheidsorganisatie Agentschap NL succesvol aangesloten op eHerkenning.

eHerkenning regelt de digitale herkenning van bedrijven die een overheidsdienst gebruiken. Dat gebeurt op een efficiënte, betrouwbare en eenvoudige manier. Geen verzameling van inlogcodes en wachtwoorden meer. Niet meer voor elke overheidsorganisatie een andere set inloggegevens. Bedrijven kunnen voortaan met slechts één middel inloggen voor alle overheidsdiensten.

Binnen het project verzorgde Evidos de projectbegeleiding voor ondermeer de aansluiting op een herkenningsmakelaar, de inrichting van de interne herkenningsarchitectuur (DigiD, eHerkenning, eigen inlogvoorziening) en de uitrol en het gebruik richting de Agentschap NL doelgroepen op haar eLoket.

Agentschap NL is een agentschap van het ministerie van Economische Zaken. Agentschap NL voert beleid uit voor diverse ministeries als het gaat om duurzaamheid, innovatie en internationaal. Agentschap NL is hèt aanspreekpunt voor bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Voor informatie en advies, financiering, netwerken en wet- en regelgeving.

Steeds meer overheidsorganisaties sluiten aan op eHerkenning. Als onafhankelijke adviseur helpt Evidos bij het snel en eenvoudig herkennen van uw digitale klant. Wanneer u ook aan de slag wilt met eHerkenning en projectondersteuning nodig heeft, neem dan vrijblijvend contact op met Evidos.

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen. Verlies geen tijd met wachten op een papieren handtekening.

Afspraak!