Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

FleXevent

4 december 2018 @ 12:00 pm - 7:30 pm

Op 4 december 2018 staan wij samen met onze partner Nocore op het FleXevent in Soesterberg. De digitale onderteken oplossing is volledig geïntegreerd in de oplossing van Nocore. Op het flexevent zullen wij dit demonstreren en daarbij alle informatie geven die u nodig heeft. Ontmoet ons op het FleXevent!

FleXevent

De Flexbranche staat voor prachtige uitdagingen! Met alle ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt is het meer dan ooit belangrijk om een sterke propositie te hebben om succesvol te blijven in deze turbulente markt. Op dit vernieuwde Flex Event leer jij hoe je zelf de uitdagingen in de flexmarkt omzet in kansen en hoe je jouw positie in de markt versterkt.

Op Prinsjesdag presenteerde het kabinet de nieuwe plannen voor 2019. Er zijn heel wat wijzigingen die voor de uitzendbranche van toepassing zijn. De experts praten je op 4 december op hoog niveau bij over de belangrijkste actualiteiten waar de flexbranche in 2019 met mee te maken krijgt. Neem plaats aan tafel samen met topsprekers als: Wim Davidse, Henk Geurtsen en Han Mesters. Het programma begint met een inlooplunch en eindigt met een netwerkdiner. Zo krijg je de unieke mogelijkheid om met tafelgenoten in gesprek te gaan over de ontwikkelingen en uitdagingen in de flexmarkt. In de middag staan er twee keuzerondes centraal waarbij je zelf kan kiezen bij welke sessie je aan wilt sluiten. Zo stel je je eigen programma samen.

 

Gegevens

Datum:
4 december 2018
Tijd:
12:00 pm - 7:30 pm
Website:
https://event.flexmarkt.nl/part_program

Locatie

Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
Soeserberg, 3769 AS Nederland
+ Google Maps

Organisator

Flexmarkt
Website:
https://www.flexmarkt.nl/events/