Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Evidos klantenevenement: Nieuwe Evidos features en mogelijkheden

12 december 2019 @ 4:00 pm - 6:00 pm

Evidos_Klantenevenement_v2
Evidos klantenevenement: Nieuwe Evidos features en mogelijkheden

De afgelopen maanden zijn we bij Evidos druk bezig geweest met het verbeteren van ons platform en het ontwikkelen van nieuwe features. Deze ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor uw organisatie en uw klanten! Zo leveren we bijvoorbeeld niet meer alleen oplossingen voor digitaal ondertekenen. Ook het digitale identificeren behoort nu tot ons portfolio.

Kom naar ons evenement en krijg alles te horen over de mogelijkheden voor uw organisatie dankzij de nieuwe ontwikkelingen van het Evidos bewijskracht platform.

Een aantal ontwikkelingen en nieuwe features die besproken zullen worden:

Europese strategie Evidos

Evidos zal steeds meer Europese eID’s aansluiten op het platform zodat iedereen in Europa zich digitaal kan identificeren of digitaal kan ondertekenen via het Evidos platform. Zo kunnen Evidos-gebruikers hun klanten uit andere EU-lidstaten bedienen met lokale identificatiemethoden, zoals itsme® waar Evidos nu ook ondersteuning voor biedt.

Digitaal identificeren en inloggen: Know Your Customer (KYC)

Naast de oplossingen voor het digitaal ondertekenen van al uw documenten, bieden we nu ook oplossingen voor het digitaal identificeren van nieuwe klanten en het laten inloggen van uw klanten.

Een aantal identificatie en inlogmogelijkheden die besproken worden:

– Digitaal identificeren met Paspoort selfie check

– Digitaal identificeren en inloggen met iDIN

– Nieuwe ontwikkelingen rond internationale identificatie en inlog methodes

Nieuwe features en mogelijkheden voor digitaal ondertekenen 

Er is ook hard gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal nieuwe features en mogelijkheden voor onze digitale onderteken oplossingen.

– Het Tekenboek: Wanneer deze functie is geactiveerd worden alle tekenverzoeken naar een medewerker binnen de organisatie gestuurd, die op basis van e-mailadres zijn gebundeld in het portaalaccount van deze medewerker.

– Webformulieren: Met Webformulieren wordt het mogelijk een ondertekenaar zelf een ondertekening te laten initiëren. Denk aan het invullen, genereren en direct digitaal tekenen van bijvoorbeeld uw verwerkersovereenkomst door uw relaties, het online inschrijven en tekenen van een huurovereenkomst. Webformulieren draaien op uw website of mijnomgeving in eigen look-and-feel.

– itsme®: Een nieuwe verificatiemethode die aan het Evidos bewijskracht platform is toegevoegd is itsme®. itsme® is een digitale identificatiemethode opgezet door Belgian Mobile ID. Gebruikers koppelen hun itsme®-account aan hun identiteit met behulp van hun bankpas of elektronische identiteitskaart (eID).

– SMS authenticatie voor inzage document: Het is vanaf nu ook mogelijk om de ondertekenaar eerst een SMS authenticatie te laten doorlopen voordat het document ingezien kan worden.

Nieuwe selfservice mogelijkheden binnen het Evidos platformWe hebben het voor u makkelijker gemaakt om zo veel mogelijk zaken zelf te kunnen regelen binnen het Evidos platform. Zo kunt u voortaan zelf uw gebruikers beheren, zelf uw branding van het ondertekenscherm en de ondertekenuitnodiging inrichten en uw aantal credits en facturatie makkelijk inzichtelijk.

Denk met ons mee! Uw Input voor de verdere ontwikkeling het Evidos platform 

We vinden het erg waardevol om te luisteren naar de wensen van onze klanten als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe features en mogelijkheden voor ons platform. Daarom vragen we jullie om tijdens de sessie met ons mee te denken en input te leveren. De input kunnen we dan aan het einde van de sessie bespreken.

Programma:

16:00 – Inloop

16:10 – Aanvang

16:15 – Europese strategie Evidos

16:45 – Digitaal identificeren en inloggen: Know Your Customer (KYC)

17:15 – Nieuwe features en mogelijkheden voor digitaal ondertekenen

17:45 – Denk met ons mee! Uw Input voor de verdere ontwikkeling het Evidos platform

18:00 – Borrel/netwerken

 

Parkeren en openbaar vervoer

Er is genoeg gelegenheid om te parkeren bij ons kantoor. Wanneer je met de auto bent aangekomen op locatie kun je parkeren op het terrein bij de Zijlweg 148a. Hiervoor dien je jouw bankpas aan te bieden bij de slagbomen. Bij het verlaten van het terrein zul je de bankpas weer aan moeten bieden en worden de parkeerkosten automatisch van jouw rekening afgeschreven.

Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kun je het beste naar Haarlem Centraal Station reizen. Vanaf hier kun je ervoor kiezen op 15/20 minuten te lopen of één van de bussen richting de Zijlweg te pakken.

Wanneer je bij de ingang van ons kantoor bent aangekomen kun je met de lift of met de trap naar de 2e verdieping waar het event zal plaatsvinden.

Meld je nu gratis aan en tot donderdag 12 december!

Aanmelden: https://www.eventbrite.com/e/evidos-klantenevenement-nieuwe-evidos-features-en-mogelijkheden-tickets-67975676077

Locatie

Evidos
Zijlweg 148A
Haarlem, 2015 BJ Nederland
Telefoon:
023 7370046
Website:
https://www.evidos.nl

Organisator

Evidos
Telefoon:
023 - 737 00 46