Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie

Electronische handtekening maken met de producten van Evidos

Wilt u eenvoudig een electronische handtekening? Voor iedere situatie levert Evidos.nl een passende oplossing. Wij maken het mogelijk om alle soorten documenten en formulieren digitaal te ondertekenen, waarmerken of aangetekend te versturen. Contracten, offertes, polissen, bouwtekeningen en andere documenten hoeven niet meer op papier. Ze worden voorzien van een digitale handtekening.
Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitaal ondertekenen. Met onze oplossingen kunt u, kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren.
De SimpleSign producten van Evidos maken het mogelijk om uw klanten en relaties op een veilige manier documenten digitaal te ondertekenen.

Evidos biedt oplossingen voor een ‘electronische handtekening’

Evidos levert verschillende oplossingen voor inloggen en electronische handtekeningen. De juiste keuze hangt af van uw dienstverlening, proces en wensen. Voor iedere situatie leveren onze SimpleSign producten de juiste oplossing voor een digitale handtekening:

  •      SimpleSign Pad; Aan de balie of onderweg met een digitale pen een handtekening met juridische waarde
  •      SimpleSign Bulk; Gekoppeld aan uw eigen systeem automatisch in bulk PDF of XML ondertekenen
  •      Ondertekenen.nl; Documenten uploaden, verzenden en met één druk op de knop te ondertekenen.
  •      Simple Sign Mobile; Vanuit uw app of tablet op het touchscherm direct een digitale handtekening.
  •      Simple Sign Desktop ; Vanaf je PC met smartcard of USB een digitale handtekening zetten.

Al meer dan 10 jaar zijn wij nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor documenten ondertekenen. Op het Internet is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet en een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier. De SimpleSign producten van Evidos maken het mogelijk om uw klanten en relaties op een veilige manier documenten digitaal te ondertekenen.

Verbeter uw werkwijze door gebruik te maken van een electronische handtekening

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen, gegevens overtypen en post versturen. Verlies geen tijd met wachten op een papieren handtekening. Het kan sneller, goedkoper en gebruikersvriendelijker. Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden door te spreken en de oplossingen te demonstreren zodat u snel van start kunt! Maak direct een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan.

Ontvang meer informatie over deze oplossing!

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen.
Verlies geen tijd met het wachten op papieren handtekeningen.

Afspraak

Evidos Nieuws