Voorzie uw document van een tijdstempel en een digitaal waarmerk

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig!

digitaal waarmerken

Vastleggen van specifieke inhoud of transacties

Met het bewijskracht platform van Evidos is het eenvoudig om specifieke inhoud of transacties onweerlegbaar en integer vast te leggen. Via Evidos kunt u deze voorzien van een tijdstempel en een digitaal waarmerk. Hiermee kunt u op een later moment aantonen dat u in het bezit bent van deze specifieke inhoud of gebeurtenis. Digitaal waarmerken voorkomt onnodige kosten aan overbodig papierwerk en is 100% compliant.

Wanneer digitaal waarmerken?

Digitaal waarmerken wordt vooral gebruikt bij transacties waarbij tijd en eigendomsrecht cruciaal zijn. Klanten gebruiken onze waarmerkdienst onder andere voor het waarmerken van digitale facturen, verzekeringspolissen, bouwtekeningen en ontwerpen.

waarmerken
API

Eenvoudige integratie in elk systeem

Digitaal waarmerken via Evidos kan eenvoudig geïntegreerd worden met elk proces of systeem waarin een document of transactie gegenereerd wordt. Het plaatsen van het tijdsstempel en digitaal waarmerk gebeurt via een webportaal of een API-webservice gekoppeld aan uw eigen back-officesysteem. U hoeft voor digitaal waarmerken geen aanvullende software te installeren.

Delen van waardevolle informatie

Wij kunnen uw transactie met digitaal waarmerk desgewenst direct publiceren in bijvoorbeeld de blockchain. Hiermee voorkomt u onnodige data opslag op het Evidos platform en maakt u uw transactie bewijs op eenvoudige wijze openbaar. Zo kunt u waardevolle informatie snel delen met klanten of duidelijk maken in welk stadium een bepaalde transactie zich bevindt.

waardevolle informatie
omnichannel

Omnichannel

Digitaal waarmerken is omnichannel en kan dus op uw vaste en mobiele apparaten makkelijk gebruikt worden. Wij garanderen een betrouwbare, rechtsgeldige transactie via al uw kanalen. Digitaal waarmerken kan via de pc/laptop, mobiel/tablet en aan de balie.

Rechtsgeldigheid en bewijskracht

Digitaal waarmerken van Evidos voldoet aan de hoogste internationale eisen voor rechtsgeldigheid. Een digitaal waarmerk van Evidos garandeert u de juiste bewijskracht op het juiste moment. 100 % compliant en 100% rechtsgeldig.

bewijskracht

Start vandaag nog en laat al uw documenten voortaan digitaal ondertekenen.
Probeer het gratis!