Digitaal identificeren van nieuwe klanten. Weet wie uw klant is.

Op basis van lokaal beschikbare digitale identiteiten.

digitaal identificeren

Digitaal identificeren van nieuwe klanten

Via het Evidos platform kunt u direct uw nieuwe medewerkers of klanten verifiëren op basis van lokaal beschikbare digitale identiteiten. Zodat u altijd meteen weet met wie u zaken doet en direct uw diensten kunt aanbieden. Zonder ingewikkeld gedoe en overbodig papierwerk, zoals het kopiëren/printen/scannen van paspoorten. Het resultaat: een hogere conversie, kostenbesparing en 100% compliancy.

Ontdek de vele mogelijkheden van Evidos

meerdere methodes

Stapel meerdere identificatiemethodes (o.a. iDIN, iDEAL, DigiD en eHerkenning) voor de juiste bewijskracht

up to date platform

Up to date platform: Nieuwe onderteken- en identificatiemethodes worden direct aangesloten op het Evidos platform

transactie bon

Transactie bon bij iedere digitale identificatie voor de juiste bewijskracht

digitaal identificeren

Combineer digitaal identificeren en digitaal ondertekenen van documenten

fysieke identificatie

Combineer digitale en fysieke identificatie 

eIDAS

Gebruik lokale onderteken- en identificatiemethodes in heel Europa conform eIDAS wet en regelgeving

API

Eenvoudige integratie in elk systeem

Digitaal identificeren van Evidos kan geïntegreerd worden met elk proces of systeem waarin een document gegenereerd wordt. De klantidentificatie wordt via een webportaal of een API-webservice gekoppeld aan uw eigen back-officesysteem. U hoeft hiervoor geen aanvullende software te installeren.

Nationaal en internationaal

Elk land heeft zijn eigen, sectorspecifieke regelgeving op het gebied van identiteitsverificatie. Evidos biedt u een platform waarmee u de identiteit van nieuwe klanten in elke branche wereldwijd kunt verifiëren. Snel, betrouwbaar en 100% rechtsgeldig.

Nationaal
omnichannel

Omnichannel

Digitaal identificeren van Evidos is omnichannel en kan dus eenvoudig gebruikt worden op al uw apparaten. Met Evidos kunt u nieuwe klanten verifiëren via uw pc/laptop, mobiel/tablet en aan de balie.

 

Rechtsgeldigheid en bewijskracht

Digitaal identificeren van Evidos voldoet aan de hoogste internationale eisen voor rechtsgeldigheid. U voldoet aan alle regelgeving vanuit Financiële toezichthouders en de overheid en u bent verzekerd van de juiste bewijskracht. Omdat de identificatie gebeurt door Evidos als objectieve, onafhankelijke partij is deze 100% betrouwbaar voor klanten aan wie u de betreffende informatie doorstuurt. U kunt de identificatiegegevens ook eenvoudig doorsturen naar derden (belastingdienst, accountants) wanneer deze daar behoefte aan hebben.

bewijskracht

Identificatiemethodes

Wij ondersteunen diverse methoden om uw klant te identificeren. U bepaalt zelf welke voor u van belang zijn in het kader van de bewijslast van de identificatie. Digitaal identificeren kan onder meer via Paspoort scan, iDIN, DigiD, iDeal, itsme of eHerkenning.

Prijzen

Evidos hanteert een flexibel prijsmodel. De prijzen voor digitaal ondertekenen via Evidos worden afgestemd op uw businessmodel en specifieke wensen.

Start vandaag nog en laat al uw documenten voortaan digitaal ondertekenen.
Probeer het gratis!