Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Contact

Over Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is marktleider in het leveren van oplossingen voor digitale handtekening en digitale identiteit. Met onze oplossingen kunt u zeker zakendoen op Internet, kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren.

Al meer dan 10 jaren zijn wij nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor de digitale handtekening en inloggen.
Op het Internet is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet en een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier.

We zijn er trots op dat we in Nederland organisaties als ING, het Kadaster, AgentschapNL en Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) als klant ondersteunen. Ook het MKB maakt succesvol gebruik van onze oplossingen binnen de digitale dienstverlening.

Vanuit een bedrijfskundige visie en sterke technisch inhoudelijke kennis zijn wij een volwaardig gesprekspartner. Naast kwaliteit staat resultaatgericht werken voorop.

Geschiedenis van Evidos

Evidos is opgericht door Kick Willemse in 2008. Hij begon met het geven van advies aan diverse organisaties over het gebruik van een elektronische handtekening en het digitaal herkennen van je doelgroep op Internet. Al snel breidden zijn werkzaamheden zich uit tot het het ontwikkelen en implementeren van diverse oplossingen. Internationaal is hij betrokken bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale identiteit en elektronische handtekeningen.

Eind 2010 maakte Zivko Lazarov de overstap naar Evidos en werd de dienst ondertekenen.nl gelanceerd. Inmiddels groeit Evidos uit naar een volwaardige partner voor een groot aantal organisatie(s) rondom zeker zakendoen op Internet. Neem contact met ons op om in een vrijblijvend persoonlijk gesprek uw behoefte of vraagstuk rondom digitale zekerheid te bespreken.

Meer weten?

Evidos B.V.
Bezoekadres
Zijlweg 148a
2015 BJ Haarlem

Postadres
Zaanenlaan 49
2023SJ Haarlem
T: +31(0)23 7370046
E info@evidos.nl
E support@evidos.nl (support)

KvK: 56686331
BTW : NL.8522.61.433.B.01
Bank: NL37RABO0101210256