Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie

“Het is tijd voor het onderwijs om gebruik te maken van de digitale handtekening”
Martin Dias d’Ullois – Kennisnet

Eenvoudig digitaal ondertekenen in het onderwijs

In het onderwijs (lager, middelbaar, beroeps en universitair) worden veel documenten nog altijd op papier ondertekend. Zo moeten bijvoorbeeld stage contracten (BPVO) door studenten, ouders, kenniscentra en de stagecoördinator worden getekend, maar ook andere documenten voor studenten, ouders of scholen zijn veelal een papieren en inefficiënt proces. Met de digitale handtekening oplossingen van Evidos is dit verleden tijd.

Evidos werkt samen met Kennisnet en is gekoppeld aan de Kennisnet federatie, zo kunnen scholieren en studenten eenvoudig met hun schoolaccount digitaal ondertekenen, aan de andere kant kan een bedrijf eenvoudig via SMS, eHerkenning of op een andere wijze zijn digitale handtekening plaatsen.

Evidos integreert eenvoudig met diverse schoolsystemen zoals HRM administratie om de contracten en overige documenten digitaal te laten ondertekenen. De getekende documenten hebben dezelfde juridische zekerheden als op papier, waarbij het nu nog eenvoudiger is om documenten terug te vinden in een digitaal archief. Het ondertekenen kan zowel aan de balie of op locatie, ook is het mogelijk om de documenten per mail te versturen en op afstand een digitale handtekening op het arbeidscontract te plaatsen.

Met het gebruik van de digitale handtekening blijft er meer tijd over voor het onderwijs en het contact met de leerlingen, ouders of stagebedrijven.

Neem contact met ons op om vrijblijvend het systeem te proberen, al diverse Universiteiten, ROC’s gingen u voor. Evidos werkt ook graag samen met leveranciers van onderwijs software systemen.

Voordelen

  • Niet onnodig met een papieren document rondleuren
  • Direct overzicht over de status en  geen papieren dossiers kwijtraken

  • Eenvoudig te gebruiken voor ouders, leerlingen en bedrijven

  • Rechtsgeldig

  • Integratie met Kennisnet en andere onderwijs systemen

Ontvang meer informatie over deze oplossing!

Kennisnet is aangesloten op de ondertekendienst van Evidos, op deze manier kunnen onze leerlingen en studenten eenvoudig met hun Kennisnet account een digitale handtekening plaatsen.

Martin Dias d’Ullois

Gebruikte producten

SimpleSign Mobile

Vanuit uw app of tablet op het touchscherm direct een digitale handtekening.

Ondertekenen.nl

Online dienst om documenten te uploaden, verzenden en met één druk op de knop te laten ondertekenen.

SimpleSign Bulk

Gekoppeld aan uw eigen systeem automatisch in bulk PDF of XML ondertekenen

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen.
Verlies geen tijd met het wachten op papieren handtekeningen.

Afspraak