Digitaal ondertekenen van financiële overeen­komsten

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig

logo vaag

Digitaal ondertekenen krijgt steeds meer krediet.

It starts with evidence

Digitaal ondertekenen van financiële overeenkomsten

Snel, eenvoudig en rechtsgeldig

U bent in goed gezelschap

abn
nationale waarborg
credit
bnp
famed

Ondertekenen in financiële branche: know your customer

In de financiële branche is het belangrijk dat u precies weet met wie u zaken doet. Een goede beveiliging van financiële transacties tegen fraude is cruciaal. Tegelijkertijd willen klanten dat de ondertekening van financiële contracten snel en makkelijk verloopt. Bij voorkeur digitaal, om frustraties door overbodig papierwerk te voorkomen. Het Evidos platform biedt een uitgebreide keuze aan identificatiemethodes zoals iDIN, iDEAL en DigiD. Hiermee kunt u als financiële instelling snel, veilig en 100% rechtsgeldig zaken doen op het internet.

Bram Verheijen

(product- en marketmanager BNP Paribas Personal Finance Nederland)
bram verheijen
‘Voor ons betekent de overgang naar Evidos dat we digitaal invulling geven aan het binnen de financiële sector bekende principe van ‘know your customer.’

Onze oplossing voor BNP Paribas Personal Finance

Financiële instellingen moeten vanwege het principe van ‘know your customer’ klanten door en door kennen. ‘Je moet met zekerheid kunnen vaststellen wie er tegenover je zit en met welk rekeningnummer een lening wordt aangegaan’, zegt Bram Verheijen, product-en marketmanager bij BNP Paribas Personal Finance Nederland. BNP Paribas Personal Finance laat haar persoonlijke leningen digitaal ondertekenen met iDIN via het Evidos platform. Dit geeft een haarscherp beeld van hun klanten. Verheijen: ‘Doordat we zeker weten met wie we zakendoen, kunnen we fraude tegengaan. We werken nauw samen met Evidos om de klantreis verder te optimaliseren.’

De voordelen op een rij

Digitaal ondertekenen via het Evidos platform: de voordelen

Laat u uw financiële overeenkomsten nog steeds op papier ondertekenen? Tijd om over te stappen op de identiteitsverificatie en digitaal ondertekenen via het Evidos platform.

Documenten: kredietovereenkomsten, Leaseovereenkomsten, Jaarverslagen, Notulen, Akkoordverklaringen, Machtigingen, Polissen.

  • Digitale identificatie (geen fysieke aanwezigheid nodig)
  • Snelle, volledig digitale Onboarding van nieuwe klanten
  • Financiële overeenkomsten binnen enkele minuten ondertekend
  • Eenvoudige integratie met uw bedrijfsapplicatie
  • 100% veilig en rechtsgeldig

Oplossingen voor uw branche

ondertekenen
identificeren
waarmerke
ondertekenen

Ondertekenen.nl

Wilt u direct aan de slag met een eenvoudige dienst om uw financiële overeenkomsten per e-mail of website te laten ondertekenen, dan is het gebruik van Ondertekenen.nl de ideale oplossing.

identificeren

Digitaal identificeren

Digitaal identificeren van nieuwe klanten. Weet wie uw klant is op basis van lokaal beschikbare digitale identiteiten.

waarmerken

Digitaal waarmerken

Vanuit het systeem is het ook mogelijk om financiële overeenkomsten digitaal te waarmerken zodat de klant direct alles digitaal ontvangt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Evidos?
Neem dan contact ons op, wij vertellen u graag meer.