Blog

Evidos ontvangt SOC 2-verklaring

Evidos, specialist in digitaal ondertekenen en identificeren, heeft een SOC 2-verklaring gekregen voor zijn digitale dienstverlening. Deze verklaring biedt klanten de garantie dat de dienst Ondertekenen.nl en de productontwikkeling van Evidos aan de hoogste eisen voldoen.

Lees meer

Digitalisering binnen de kredietverstrekking

Bij veel grote bedrijven is de klant centraal komen te staan en ligt de focus op het realiseren van een ‘seamless workflow’. Binnen de kredietverstrekking is dit een thema waar veel organisaties mee bezig zijn. Evidos-oprichter Kick Willemse geeft een Webinar die betrekking heeft op dit onderwerp.

Lees meer

Evidos officieel gecertificeerd als iDIN-dienstverlener

Evidos mag zich voortaan Digital Identity Service Provider (DISP) voor iDIN noemen. De Betaalvereniging Nederland heeft de specialist in digitaal ondertekenen en identificeren officieel gecertificeerd om bedrijven te helpen iDIN in te zetten op hun eigen website.

Lees meer

Ondertekenen.nl met iDIN

Documenten digitaal ondertekenen of personen online identificeren met iDIN. Hoe werkt het eigenlijk? Bekijk de video en ontdek hoe.

Lees meer

Digitaal ondertekenen in Bulk!

Vanaf nu is het mogelijk om een document in één keer naar zo veel personen als u maar wilt digitaal ter ondertekening te sturen. Ontdek hoe.

Lees meer

Nog altijd een papieren handtekening?

Veel organisaties stappen over op de digitale handtekening. Wekelijks worden er al meer dan 25.000 documenten digitaal getekend met behulp van onze digitale handtekening oplossingen.

Lees meer