Blog

Volgjewoning & Evidos organiseren: Partners in efficiency

Evidos en Volgjewoning organiseren ‘Partners in efficiency’, waar verschillende stakeholders hun ervaringen zullen delen om alle aanwezigen te informeren over de mogelijkheden van het digitaal bouwdossier en welke rol het digitaal ondertekenen in dit verhaal speelt.

Lees meer

Evidos lanceert digitale handtekening in Spanje

In het kader van de nieuwe propositie van Evidos slaat het innovatieve bedrijf uit Haarlem zijn vleugels uit in Europa. Het startsein is gegeven met de lancering van de Spaanse variant van Ondertekenen.nl, genaamd Firmar.es. Achter de schermen is afgelopen tijd hard gewerkt aan de website, die onlangs officieel live is gegaan.

Lees meer

Evidos ontwikkelt nieuwe radiocommercial

Evidos heeft een nieuwe radiocommercial ontwikkeld die regelmatig te horen zal zijn op BNR nieuwsradio. Deze commercial is geproduceerd door reclamebureau Via Jan en opgenomen in een opnamestudio met behulp van diverse stemacteurs.

Lees meer

Evidos ontvangt SOC 2-verklaring

Evidos, specialist in digitaal ondertekenen en identificeren, heeft een SOC 2-verklaring gekregen voor zijn digitale dienstverlening. Deze verklaring biedt klanten de garantie dat de dienst Ondertekenen.nl en de productontwikkeling van Evidos aan de hoogste eisen voldoen.

Lees meer

Digitalisering binnen de kredietverstrekking

Bij veel grote bedrijven is de klant centraal komen te staan en ligt de focus op het realiseren van een ‘seamless workflow’. Binnen de kredietverstrekking is dit een thema waar veel organisaties mee bezig zijn. Evidos-oprichter Kick Willemse geeft een Webinar die betrekking heeft op dit onderwerp.

Lees meer

Evidos officieel gecertificeerd als iDIN-dienstverlener

Evidos mag zich voortaan Digital Identity Service Provider (DISP) voor iDIN noemen. De Betaalvereniging Nederland heeft de specialist in digitaal ondertekenen en identificeren officieel gecertificeerd om bedrijven te helpen iDIN in te zetten op hun eigen website.

Lees meer

Ondertekenen.nl met iDIN

Documenten digitaal ondertekenen of personen online identificeren met iDIN. Hoe werkt het eigenlijk? Bekijk de video en ontdek hoe.

Lees meer

Digitaal ondertekenen in Bulk!

Vanaf nu is het mogelijk om een document in één keer naar zo veel personen als u maar wilt digitaal ter ondertekening te sturen. Ontdek hoe.

Lees meer