Digitale handtekening en identificatie oplossingen

It starts with evidence

logo vaag
kvk
abn
bnp
makelaarsland
famed

We provide evidence in online services

Met Evidos zijn we op een missie: ‘In 2025 is ieder bedrijfsproces digitaal mogelijk met de juiste bewijskracht.’ Een digitale transactie moet dezelfde juridische waarde hebben als op papier. Door de juiste oplossingen met het juiste bewijs is het mogelijk.

Evidos

 

  • Al 20 jaar innovatieve kennispartner voor meer dan 1000 klanten
  • One stop shop; uw oplossing voor inloggen, identificeren en ondertekenen
  • 100% bewijskracht in eigen handen met de combinatie van identificatie en ons transactiebewijs
  • Internationaal inzetbaar met de nationale identiteitsmiddelen die beschikbaar zijn
  • Conform internationale wet en regelgeving, eIDAS, SOCII en ISO 27001
  • Eenvoudig aan te sluiten en schaalbaar uit te breiden

Het resultaat: een hogere conversie, kostenbesparing en 100% compliancy. U kunt vandaag al het gemak ervaren en Evidos kosteloos en vrijblijvend uitproberen.

digitale handtekening

De digitale handtekening:
eenvoudig, efficiënt en
rechtsgeldig

Een digitale handtekening op uw documenten door uw klanten zorgt voor efficiëntere processen, concurrentie voordeel en kansen voor nieuwe digitale businessmodellen. Het bewijskrachtplatform van Evidos voldoet aan de juiste rechtsgeldigheid en stelt u in staat om uw klanten tijdens het ondertekenproces te laten identificeren door middel van hoogwaardige verificatiemethodes zoals iDIN, iDEAL, PKI en DigiD.

Lokale onderteken- en identificatiemethodes

Met het Evidos platform bent u in staat om uw klanten eenvoudig te laten ondertekenen of identificeren met de middelen waar ze in hun land vertrouwd mee zijn, zoals iDIN, itsme®, ondertekenen.nl en unterzeichnung.de. Met Evidos bedient u met één platform al uw internationale klanten – Eén platform, één partner, geen gedoe.

onderteken methodes
digitaal identificeren

Digitaal identificeren van nieuwe klanten

U kunt met Evidos direct online uw nieuwe medewerkers of klanten identificeren op basis van lokaal beschikbare digitale identiteiten. U herkent nieuwe klanten snel en eenvoudig en kunt direct uw diensten aanbieden. En u voldoet aan alle vereisten vanuit Financiële toezichthouders en de overheid. Het resultaat: een hogere conversie, kostenbesparing en 100% compliancy.

tempel

Compliance en rechtsgeldig

Het Evidos bewijskracht platform voldoet aan de hoogste beveiligingseisen zoals SOC en ISO 27001. Onze digitale handtekening en digitale identificatie voldoen aan de Europese eIDAS regelgeving. Zo kunt u uw transacties vol vertrouwen koppelen aan ons platform.

> Meer over rechtsgeldigheid en compliance

 

branchespecifiek

Branchespecifieke oplossingen

Wij hebben al diverse klanten geholpen om hun digitale dienstverlening te optimaliseren met onze oplossingen voor de digitale handtekening en identificatie. O.a. ABN AMRO, de Kamer van Koophandel, Makelaarsland en BNP Paribas maken gebruik van de digitale handtekening en identificatie van Evidos.

> Bekijk hier een aantal van onze succesverhalen

 

 

omnichannel

Omnichannel ondertekenen en identificatie van klanten

Klanten willen een uniforme ervaring op uw website, mobiel en aan de balie. Het Evidos bewijskracht platform is omnichannel en werkt snel en eenvoudig. Een soepele ervaring bij zetten van een digitale handtekening of het digitaal identificeren. 

> Meer over omnichannel ondertekenen en identificeren

direct inzicht

Direct inzicht in transacties en bewijskracht

Via ons realtime dashboard heeft u direct inzicht in openstaande transacties en getekende documenten. Hierdoor heeft u nog meer controle over het proces, raken transacties niet kwijt en ontvangen uw klanten automatische herinneringen.

> Meer over realtime inzicht in uw transacties

 

“Doordat we zekerheid hebben over met wie we gaan zakendoen, kunnen we fraude tegengaan.”

 

Bram Verheijen

Product en marketmanager, BNP Paribas Pensonal Finance

“Het gaat om de bewijskracht. Je moet kunnen bewijzen dat een handtekening wel of niet is geplaatst. Dat kan met Ondertekenen.nl.”

Daniella Tuithof

Projectcoördinator, Van Wijnen

“Dankzij Ondertekenen.nl van Evidos kunnen zorginstanties nu online klant worden bij Famed”

Frans Kloosterman

Business Developer, Famed

Veel gebruikte methodes

Een aantal onderteken- en identificatiemethodes in Europa die door het Evidos platform worden ondersteund.

DIGID
ItsME
PKI logo
IDIN
ideal
eIDAS
sms
eherkenning
Paspoort check logo

Start vandaag nog met de digitale transformatie bij uw organisatie en probeer de oplossingen van Evidos kosteloos en vrijblijvend uit.