Verbeter uw online dienstverlening met een digitale handtekening en eenvoudig inloggen!

Demonstratie

Digitaal ondertekenen met de producten van Evidos

Wilt u af van uw papierenrompslomp van allerlei ondertekende documenten? Dan kunnen wij, Evidos, u verder helpen met het digitaal ondertekenen van uw documenten.
Voor iedere situatie levert Evidos een passende oplossing. Wij maken het mogelijk om alle soorten documenten en formulieren digitaal te ondertekenen, waarmerken of aangetekend te versturen. Al uw contracten, offertes, polissen, bouwtekeningen en andere documenten hoeven niet meer op papier. Ze worden voorzien van een digitale handtekening via onze SimpleSign producten.

De producten van Evidos

Evidos levert verschillende oplossingen om digitaal te ondertekenen. Voor iedere wens of situatie leveren onze SimpleSign producten de juiste oplossing voor een digitale handtekening:

Over Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Services. Bij ons komt u eindelijk af van al u papierenrompslomp. Met onze oplossing om digitaal te ondertekenen, kunt kosten besparen en uw producten en diensten sneller en efficiënter leveren. Via onze SimpleSign producten, maken wij het mogelijk om uw documenten op een veilige manier te ondertekenen en versturen.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op!

Heeft u interesse in één van onze SimpleSign producten om digitaal te ondertekenen? Maak dan direct een afspraak of vraag vrijblijvend informatie aan.

Ontvang meer informatie over deze oplossing!

Voorkom onnodig printen, scannen, faxen en gegevens overtypen.
Verlies geen tijd met het wachten op papieren handtekeningen.

Afspraak